Vacature niet meer actief

Docent(en) NT2 voor de afdeling ISK (0,48fte)

De vacature

DE UITDAGING
Voor de afdeling ISK (Internationale Schakel Klassen) zijn we per direct op zoek naar een ervaren docent NT2. Als docent zorg je ervoor dat leerlingen uit verschillende landen de Nederlandse taal eigen maken. Daarnaast draag je bij aan een stevige basis om meer van Nederland te begrijpen, zodat leerlingen volwaardig mee kunnen doen in de Nederlandse maatschappij. Je verricht de reguliere werkzaamheden als docent maar de grootste uitdaging ligt in de doelgroep waar je dit mee en voor doet. Naast NT2-docent ben je mentor van een tweedejaarsgroep. De baan bestaat uit 12 lesuren, met mogelijkheid op uitbreiding van uren.

WAT BRENG JE MEE?
Je bent enthousiast, geeft niet snel op en je kunt goed improviseren. Jouw klassenmanagement is op orde. Daarnaast heb je de vakinhoudelijke en pedagogische competenties om stof goed over te brengen. Het belang van differentiëren in de klas hoeven we jou niet uit te leggen.

Wij zoeken een docent die:
  • een tweedegraads lesbevoegdheid heeft; ook pabo-docenten zijn welkom om te solliciteren
  • een NT2-bevoegdheid heeft, of aantoonbare ervaring;
  • ervaring heeft met ISK-onderwijs;
  • goed met jongeren (12-18 jaar) van verschillende culturele achtergronden overweg kan.
�Voldoe je aan deze criteria dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden
‘t Venster is onderdeel van Quadraam en is daarmee één van de 14 scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Arnhem, Liemers en Overbetuwe. Quadraam streeft een cultuur na waarbij samenwerken, zelfverantwoordelijkheid en eigenaarschap hoog in het vaandel staan. Vanuit vertrouwen in de talenten van het eigen personeel investeren wij in de verdere ontplooiing. Je krijgt alle middelen en mogelijkheden voor permanente professionalisering aangeboden door middel van ons eigen ontwikkelingscentrum Quriuz (www.quriuz.nl).

Wij bieden een tijdelijk dienstverband, in eerste instantie tot 31 juli 2019. Afhankelijk van het leerlingenaantal worden de vervolgmogelijkheden besproken. De functie van docent NT2 is gewaardeerd conform schaal LB. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VO.

HEB JE VRAGEN?
Meer informatie over ’t Venster staat op www.vmbo-venster.nl.

Bij vragen of meer informatie over de ISK en deze vacature kun je contact opnemen met Marie-José Polman (locatieleider) bereikbaar via 026-3209850.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Reageren kan tot 4 januari 2019.

Wil je reageren op deze vacature? Dat kan via www.quadraam.nl via de vacatures.

De vacature wordt tegelijkertijd in- en extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

LET OP! Alleen sollicitaties via Meesterbaan nemen wij in behandeling.

In de week van 7 januari vinden de eerste gesprekken plaats.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Arnhem

Thomas a Kempislaan 82

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!