|

Teamleiders Liemers College, 0,8-1 FTE (regulier, nieuwe schooljaar)

Solliciteer nu!
Teamleider Liemers College, 0,8 FTE (regulier- nieuwe schooljaar) 
Pak jij graag een leidende rol om ons team zich te laten ontwikkelen tot een plek van dialoog en reflectie, een plek van vragen en verdieping? Wil jij samen met leerlingen en collega’s stappen zetten om de ambities van het Liemers College waar te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken!

WAT GA JE DOEN?
Wij zoeken twee teamleiders voor onze locaties Heerenmäten en Landeweer.
Vanuit jouw rol als teamleider initieer je in jouw team het gesprek om elkaars kwaliteiten te benoemen en benutten. Ook speel je een belangrijke rol in het verbeteren van de aansluiting tussen PO en VO. Je weet onderwijs te realiseren dat leerlingen boeit en waarbij de individuele ontwikkeling van onze leerlingen steeds meer centraal staat. Als teamleider begeleid je het proces van persoonlijke ontwikkeling en professionele identiteit van de teamleden. Dat doe je samen met de andere teamleiders en de onderwijsdirecteuren. Je krijgt de interne en externe ondersteuning die jij en jouw team nodig hebben om deze ontwikkeling mogelijk te maken. Dat doe je vanuit een planmatige aanpak van doelen stellen en evalueren. En, omdat je gelooft in het Liemers College en in jezelf.

OVER ONS
Het Liemers College is een school die er is voor alle leerlingen in de regio. De school verbindt degelijkheid en betrouwbaarheid aan innovatie en wendbaarheid. Ieder dag doen 300 collega’s op vier locaties gedreven hun best om van betekenis te zijn voor onze leerlingen in goed onderwijs, goede begeleiding en goede zorg. We omarmen het denken van de Lerende Organisatie. We zijn overtuigd van het belang van leren en ontwikkelen voor alle leerlingen, alle medewerkers en de school als geheel. Het Liemers College maakt deel uit van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

Met ongeveer 2300 leerlingen werken onze docenten iedere dag met veel toewijding en passie aan de toekomst van onze leerlingen. De directie van het Liemers College gaat uit van dienend leiderschap. Iedere medewerker krijgt op het Liemers College de ruimte en het vertrouwen om invulling te geven aan zijn opdracht, om te leren en te ontwikkelen.

Teamleider onderbouw Heerenmäten en een teamleider Landeweer
Deze vacature spitst zich toe op twee locaties, te weten het Liemers College Heerenmäten en Liemers college Landeweer. Op de locatie Heerenmäten Zevenaar bieden wij onderwijs aan havo, vwo en gymnasium leerlingen. Op de locatie Landeweer bieden wij vmbo-onderwijs voor basis en kader leerlingen. Voor beide locaties geldt dat affiniteit met de doelgroep gewenst is. De teamleider Heerenmaten wordt verantwoordelijk voor onze onderbouw. Voor de locatie Landweer zoeken wij een teamleider mét leidinggevende ervaring in het vmbo.

ONZE MISSIE
De missie van het Liemers College is verwoord in ons schoolplan: van Aanbod naar Aandacht.
 • We zien wie je bent en je merkt dat we in je geloven;
 • We hebben hoge verwachtingen van elkaar;
 • Je hebt altijd zelf een keuze;
 • Leren is leuk en kan overal;
 • Je weet wat je moet leren en wat je ermee kunt doen;
 • Jouw leeromgeving is boeiend, inspirerend en uitdagend;
 • Als het samen kan, doen we het niet alleen.
WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2021 een positie als teamleider bij een van onze prachtige scholen met uitstekende faciliteiten en potentie. Je krijgt de verantwoordelijkheid om samen met jouw team, jouw mede teamleiders en de directeur vanuit het denken van de lerende organisatie het onderwijs van Heerenmäten en Landeweer verder te ontwikkelen. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
 • Het salaris bedraagt minimaal € 3.659,- en maximaal € 5.699,- (schaal 12 CAO VO) bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. 
 • Een vaste onkostenvergoeding van € 50,- per maand en een toeslag van 5%.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%. 
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc. 
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO. 
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.  
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere leiders.
 • Deelname aan 'Frisse Blik' (intervisiegroep voor nieuwe leidiginggevende Quadraam).
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk. 
WAT BIED JIJ?
 • Energie, pro-activiteit en daadkracht! Je denkt in kansen en mogelijkheden;
 • Jij stuurt jouw team aan op basis van verbinding, samenwerking en vertrouwen;
 • Je bent een krachtig leider en wilt samen met het team werken;
 • Jij bent oprecht geïnteresseerd in de ander en helpt anderen zichzelf te ontwikkelen;
 • Je bent in staat teams te ontwikkelen richting taakvolwassenheid en het vergroten van eigenaarschap in de organisatie;
 • Je hebt tevens het vermogen duidelijke kaders te stellen;
 • Je kunt gefocust, planmatig en strategisch denken en werken;
 • Je hebt visie op het onderwijs en kunt deze visie inspirerend overbrengen en omzetten naar de praktijk;
 • Je bent omgevingsgericht en zoekt actief de samenwerking met andere scholen van Quadraam;
 • Verder geef je het goede voorbeeld in het werken aan je eigen professionele ontwikkeling; 
 • Je kunt reflecteren op je eigen handelen, je kwetsbaar opstellen en sta je open voor feedback.
 • Tot slot zoeken we voor onze locatie Landeweer een ervaren teamleider met affiniteit en bewezen ervaring binnen het vmbo.
LATEN WE KENNISMAKEN! 
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? Verras ons met jouw sollicitatie voor 10 mei 2021. Geef bij jouw sollicitatie aan bij welke locatie je solliciteert. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek met onze benoemingsadviescommissie. De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 17 mei a.s.

Meer informatie over Quadraam en het Liemers College lees je op www.quadraam.nl en www.liemerscollege.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met de onderwijsdirecteur van Heerenmäten: Hilco Boersma (h.boersma@liemerscollege.nl) of met Joeri Vonk (j.vonk@liemerscollege.nl) onderwijsdirecteur voor de locatie Didam.

Een ontwikkelassessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. 

Let op: alleen sollicitaties via de sollicitatiebutton op www.werkenbijquadraam.nl nemen wij in behandeling.

PAS JIJ BIJ QUADRAAM?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.
En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.
Solliciteer nu!
Deadline
zondag 9 mei 2021
Contactpersoon
Joeri Vonk
School
Liemers College
Functie
Afdelingsleider
Opleidingsniveau
HBO, WO
Salaris en Schaal
€ 2.851 - € 5.699 (Schaal 12)
FTE
0,9 FTE, 0,8 FTE, 1,0 FTE

Deel deze vacature

Maak kennis met ons

Liemers College Heerenmäten, 6, 6904 GZ, Zevenaar
Deze vacature in PDF?

Waar kom je te werken?

Liemers College

Heerenmäten 6
6904 GZ Zevenaar Netherlands 4

Heerenmäten 6 6904 GZ Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'