|

Docent Wiskunde 1e en 2e graad op diverse scholen van Quadraam (nieuwe schooljaar)

Solliciteer nu!
Docent Wiskunde 1e en 2e graad op diverse scholen van Quadraam
Ben jij een enthousiaste docent Wiskunde? Heb jij interesse om op verschillende scholen van Quadraam te werken? Of werk je al op een van onze scholen en wil je graag tijdelijk je uren uitbreiden? Dat kan! Lees snel verder.

WAT GA JE DOEN?
Wiskundelessen geven. Voor diverse scholen van Quadraam zoeken wij collega’s. Er ontstaan reguliere vacatures, maar ook vacatures in het kader van NPO.
Voor jou de manier om kennis te maken met Quadraam, de Gelderse Onderwijsgroep en haar scholen. Wil je weten welke scholen bij Qaudraam horenn? Bekijk ze hier.
 
Lesgeven doe jij op een enthousiaste en inspirerende manier. Je weet onze leerlingen te boeien. Ook daag je ze uit, en bied jij volop ruimte aan de leerlingen om te ontdekken en zelf te leren. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben en je past je werkvormen daarop aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Jij herkent jezelf in de woorden: flexibel, enthousiast, pro-actief, teamspeler, stevige persoonlijkheid, inspireren & motiveren.
 
WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou een inspirerende en uitdagende werkomgeving op een van onze scholen (of misschien wel een combinatie). Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Een dienstverband voor 0,2- 0,9 FTE, of uitbreiding met tijdelijke uren op je huidige contract.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring.
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8%.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc. Of een toeslag van 3% bovenop je brutosalaris wanneer sprake is van volledige vervanging wegens ziekte.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP. 
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
  • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie succesvol in te vullen, zijn wij op zoek naar docenten Wiskunde. Uiteraard ben je in het bezit van een 1e of 2e graads bevoegdheid of heb je deze bijna op zak. 
 
LATEN WE KENNISMAKEN!
Meer informatie over Quadraam en de verschillende scholen lees je op www.quadraam.nl en www.werkenbijquadraam.nl. Solliciteren kan via ‘solliciteer nu’ op onze werken bij website tot en met 20 juni 2021. Geef bij je sollicitatie aan welke scholen jouw interesse hebben, en hoeveel uren je beschikbaar bent
Solliciteer nu!
Deadline
zondag 20 juni 2021
Contactpersoon
Quadraam Vacature
School
Quadraam
Functie
Wiskunde
Soort onderwijs
VMBO BB/BK en GL, Gymnasium, Jan Ligthart, International school, HAVO, MAVO, VWO
Opleidingsniveau
1e of 2e graads
Salaris en Schaal
€ 2.840 - € 5.012 (LC), € 2.822 - € 4.301 (LB)

Deel deze vacature

Maak kennis met ons

Stichting Quadraam Saturnus, 5, 6922 LX, Duiven
Deze vacature in PDF?

Waar kom je te werken?

Stichting Quadraam

Saturnus 5
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 5 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Adviseren op strategisch niveau'

‘Vanuit HR&O adviseren wij de schooldirecties en het bestuur op strategisch niveau. Quadraam is een organisatie in beweging, waar ruimte is voor je eigen professionele inbreng!' Tanja Schmitt, HR&O Netwerkpartner bij Quadraam

 

 

'Adviseren op strategisch niveau'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'