|

Vacature niet meer actief

medewerker ICT 0,8 – 1,0 FTE (REGULIER)

medewerker ICT 0,8 – 1,0 FTE (REGULIER)
Ben jij een probleemoplosser bij uitstek? Ben jij dienstverlenend en help je anderen graag uit de brand? Hou jij ook nog eens makkelijk het overzicht en vind je het leuk om met leerlingen en docenten te werken? Lees dan verder!

WAT GA JE DOEN?
Je zorgt ervoor dat collega’s en leerlingen op onze school kunnen (blijven) werken met de huidige en toekomstige ICT-middelen. In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor leerlingen en docenten met allerhande ICT-vraagstukken. Je draait je hand niet om voor het oplossen van problemen en je biedt onder andere hulp en ondersteuning bij storingen (digibord, printers etc.), het gereedzetten van presentaties, het inrichten van werkplekken en het ondersteunen bij toetsen/examens. Het beheer van de laptopkarren en het uitleveren van personeels- en leerlingdevices is bij jou in goede handen! Wij werken met verschillende devices en apparatuur (laptops, desktops en tablets). Je bent verantwoordelijk voor het routinematig onderhoud en zorgt dat (eenvoudige) reparaties plaatsvinden. Je ondersteunt daarnaast ons conciërgeteam bij enkele voorkomende facilitaire werkzaamheden. Samen maken we de school!

Waarom werk ik op het Montessori Arnhem?
‘Ik mag hier, meer dan op andere scholen, eigen regie hebben en initiatief nemen in mijn werkzaamheden, passend binnen de gestelde kaders. Net als voor onze leerlingen: vrijheid in gebondenheid!’’
‘Voor mij is het samenwerken in dit team, op een gezellige en warme school een groot pluspunt’
‘Een school met enthousiasme en ambitie: ‘samen iedere dag een beetje beter’!

OVER ONS
Het Montessori College Arnhem is een kleinschalige school, vlakbij het centraal station van Arnhem. De school is goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een reguliere middelbare school voor tweefasen-vwo, havo en mavo. Wel hebben we een andere aanpak en kijk op leren. Persoonlijk leiderschap staat bij ons centraal: leerlingen zijn zelf verantwoordelijk voor hun werk. Wij begeleiden ze daarin en geven zo samen invulling aan ‘vrijheid in gebondenheid’. Wat ons verder kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw vak binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven. Begeleiding vinden wij ook belangrijk. Wanneer je bij ons begint, krijg je een training over het Montessori-onderwijs en word je begeleid door één van onze coaches. Zo zorgen wij voor een goede start!

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou zo snel mogelijk (startdatum in overleg) een inspirerende, dynamische en uitdagende werkomgeving op onze school vlakbij het Centraal Station in Arnhem. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.
  • Een dienstverband voor de duur van een jaar. Bevalt het van beide kanten uit goed? Dan is een verlenging zeker bespreekbaar!
  • Je gaat aan de slag voor 0,8 FTE met een mogelijkheid tot een uitbreiding naar 1,0 FTE.
  • Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring. Het salaris bedraagt minimaal € 1.825,- en maximaal € 2.532 (schaal 4 CAO VO) bruto per maand op basis van fulltime dienstverband.
  • Veel vakantiedagen!
  • 8% vakantietoeslag en een 13e maand.
  • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen te doen via Coolblue en Bol.com etc.
  • Werken (en wonen) in een prachtige groene regio met weinig files.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken.
WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Om deze functie succesvol in te vullen, heb je bij voorkeur een MBO achtergrond.
Je hebt goede kennis van verschillende soorten desktops, laptops en tablets.
Je weet van aanpakken, bent proactief en hebt geen ‘9 tot 5 mentaliteit’. Je staat stevig in je schoenen en bent positief ingesteld. Je denkt en werkt dan ook het liefst vanuit kansen. Je bent geïnteresseerd in de leefwereld van onze leerlingen. Onze brede Montessori doelen: maatschappelijke betrokkenheid, creativiteit en persoonlijk leiderschap passen bij jou. Je herkent jezelf in de woorden: ‘leer mij het zelf te doen’ lef, samenwerken en groei. Om taken goed uit te kunnen voeren ben je communicatief sterk en stressbestendig.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk 1 maart jouw CV en een aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Je kunt dit nu ook via een leuke videoboodschap doen! Solliciteren doe je via onze website www.werkenbijquadraam.nl.

Meer informatie over Quadraam en het Montessori College Arnhem lees je op www.quadraam.nl en www.montessoriarnhem.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze directeur, Sander Luttje. Sander is te bereiken via 026-3209830 of per mail: s.luttje@montessoriarnhem.nl.

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet!

Altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan op www.werkenbijquadraam.nl.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Montessori College

Utrechtseweg 174
6812 AL Arnhem Netherlands 4

Utrechtseweg 174 6812 AL Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!