|

Vacature niet meer actief

Servicedesk Medewerker

Krijg jij er energie van om collega’s te woord te staan en hen verder te helpen? Los je graag problemen op en ben jij dienstverlenend? Wil jij graag afwisselend werk en maak je graag onderdeel uit van een gezellig en bevlogen team? Kom dan werken bij de servicedesk van Quadraam!

Jouw baan
Onze klanten, oftewel je collega’s, staan op één! Als servicedesk medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle medewerkers bij Quadraam, en speel je een cruciale rol in het leveren van uitstekende service en ondersteuning. Onze Servicedesk beantwoordt de eerstelijns vragen over de ondersteunende diensten en werkt voor alle 14 scholen van Quadraam. Jij zet je beste beentje voor om je collega's snel en duidelijk te helpen. Een Servicedesk die collega’s graag te woord staat, daar gaan wij voor!

Als servicedesk medewerker heb je een leuke gevarieerde baan!

  • Zo sta je dagelijks collega’s te woord en help je hen met al hun vragen;
  • Je registreert vragen voor de ondersteunende diensten en deelt opgedane kennis graag met je collega's;
  • Je pakt licht administratieve werkzaamheden op;
  • Je levert ook een belangrijke bijdrage door patronen te herkennen (bijvoorbeeld steeds terugkerende vragen) en hierop actie te ondernemen;
  • Je bent de achtervang van de receptie. Je vindt het ook leuk om, wanneer nodig, de receptie te bezetten en bezoekers een warm welkom te geven.

Jij bent...
Jij bent klantgericht en collegiaal: Het geeft jouw energie om klanten (collega's) te woord te staan en hen verder te helpen, zonder dat je het belang voor de organisatie uit het oog verliest. Je bent je bewust van de invloed van jouw werk op de rest van de organisatie en stelt de juiste vragen. Je legt zaken meteen duidelijk vast in onze systemen en pakt de diverse administratieve taken op.

Jij bent gestructureerd: Snel schakelen en het overzicht bewaken is voor jou geen moeite. Jij houdt ervan om een duidelijke routine te hebben, maar kan je ook goed bewegen in een snel veranderende omgeving. Je bent flexibel, voelt je sterk verantwoordelijk en kan prioriteiten stellen.

Je bent proactief: Vanuit een kritische en proactieve houding vind je het leuk om mee te denken. Je hebt goed zicht op de processen en kijkt samen met je collega's waar jij verbeteringen kunt aanbrengen. Hoe drukker het is op de helpdesk, hoe scherper jij bent!

Over ons
Wij zijn Quadraam! Elke dag werken meer dan 1.600 gepassioneerde professionals op 14 middelbare scholen in de regio Arnhem, de Liemers en Overbetuwe aan de toekomst van onze leerlingen. Bij Quadraam is geen dag hetzelfde door onze verschillende soorten scholen, van praktijkonderwijs tot gymnasium en van regulier onderwijs tot Montessori. Quadraam biedt het allemaal!

Gezamenlijk geven we betekenis aan een veranderende, nieuwe wereld! En hoewel onze scholen verschillend zijn, delen we belangrijke kenmerken, zoals het belang van samenwerking, plezier, teamspirit, een open cultuur, ontwikkeling, vertrouwen en het benutten van kansen. Bij ons krijgen docenten en medewerkers volop ruimte en vertrouwen om hun vak op de beste manier vorm te geven!

Wil je een indruk krijgen van wat wij te bieden hebben? Bezoek dan onze website: https://www.werkenbijquadraam.nl/home

Wij bieden...
Wij bieden jou per 1 februari 2024 (startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0.6 FTE, met de intentie dit na 1 jaar om te zetten naar vast.
  • Wil je meer of minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 6. Je salaris bedraagt dan minimaal €2.252,- en maximaal €3.257,- bruto per maand (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Je hebt het vermogen om met geduld en enthousiasme collega’s te helpen. Je bent nauwkeurig en een beetje stress en drukte geven jou juist energie. Je bent nieuwsgierig en wat je niet weet zoek je uit. Zo zorg jij voor een goede dienstverlening!

Bij voorkeur breng je een MBO+ diploma mee. Je hebt bij voorkeur enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Heb je ook ervaring met AFAS Profit en InSite dan is dat zeker een pré!

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Neem dan contact op met Bianca Dijk, b.dijk@quadraam.nl, 06 52 61 68 84.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 13 december a.s.
Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek op maandag 18 december!

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Centraal Bureau Quadraam (CBQ)

Saturnus 5
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 5 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!