|

Vacature niet meer actief

Psychodiagnostisch medewerker

Op zoek naar een uitdagende baan waarin je jouw interesse voor psychodiagnostiek kunt combineren met een stimulerende werkomgeving? Dan is deze vacature iets voor jou.

Als psychodiagnostisch medewerker krijg je de kans om psychologisch onderzoek uit te voeren op diverse terreinen, waaronder intelligentie, sociaal-emotionele ontwikkeling en executief functioneren. Je voert ook didactisch onderzoek uit ten behoeve van dyslexie- of dyscalculie onderzoek en verricht observaties op het gebied van gedrag en werkhouding. De resultaten verwerk je in onderzoeksverslagen. Verder ondersteun je bij het opstellen van ontwikkelingsperspectiefplannen. Dit alles doe je in nauwe samenwerking met een gedreven en enthousiast team bij QD&A, onder de supervisie van een ervaren psycholoog/orthopedagoog.

Over ons
Quadraam Diagnostiek & Advies, beter bekend als QD&A is er voor alle scholen binnen Quadraam, van praktijkonderwijs tot gymnasium, inclusief onze ISK afdeling. Onze werkzaamheden vinden plaats op het Centraal Bureau van Quadraam in Duiven, maar ook op de verschillende locaties van onze scholen in Elst, Arnhem, Duiven, Zevenaar en Didam. Wil je een indruk krijgen van Quadraam en onze verschillende scholen? Bezoek onze website en volg ons op LinkedIn. Ook kun je een afspraak maken voor een rondleiding en om sfeer te proeven.

Wij bieden jou
Wij bieden jou per direct (startdatum uiteraard in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de cao vo.

  • Je ontvangt een contract voor 0,3 fte, met de intentie dit na een jaar om te zetten naar vast.
  • De werkdagen en tijden stemmen we graag in overleg met jou af.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 7. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2. 392,- en maximaal € 3.588,- bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen
Om deze functie succesvol in te vullen is het belangrijk dat je zorgvuldig, nauwkeurig en flexibel bent. Met jouw organisatietalent, gestructureerde aanpak en nauwkeurigheid verloopt het begeleidingsproces soepel. Je bent nieuwsgierig en leert snel. Je werkt graag zelfstandig maar samenwerken met collega’s doe je ook graag. Jij bent dan ook een echte teamplayer! Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van psychodiagnostiek en levert graag een bijdrage aan het up-to-date houden van ons testmateriaal.

Bij voorkeur beschik je over een afgeronde hbo opleiding tot psychodiagnostisch werker, toegepaste psychologie of pedagogiek. Je hebt theoretische en praktische kennis van psychodiagnostiek en aantoonbare werkervaring. Heb je werkervaring met psychologisch onderzoek bij kind en jeugd van 12 tot 18 jaar dan is dat zeker een pré.

Sfeer proeven, dat kan.
Wij komen heel graag met je in contact. Wil je eerst wat meer informatie of binnenkijken bij Quadraam alvorens je solliciteert? Neem dan contact op met Suzan Burggraaf, psycholoog bij Quadraam Diagnostiek & Advies. Suzan is bereikbaar per mail s.burggraaf@quadraam.nl of telefonisch op donderdag of vrijdag via 026 3208820.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie en kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk zondag 14 april a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op LinkedIn en Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Diagnostiek en advies team (CBQ)

Saturnus 5
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 5 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!