Vacature niet meer actief

Content- en communicatiespecialist 0,8 FTE

De vacature

Vacature Content- en communicatiespecialist, 0,8 FTE

Heb jij een vlotte pen en ben je superhandig met het maken van filmpjes? Denk en werk je creatief én strategisch? Heb je ervaring met het oplossen van complexe communicatievraagstukken? Heb je heel goede ideeën over hoe wij onszelf in- en extern beter op de kaart kunnen zetten? Dan willen we jou leren kennen!

Wat ga je doen?
Op middelbare scholen gebeuren de mooiste dingen: leerlingen van alle niveaus die samen een echte raceauto bouwen, kinderen die meedenken over de toekomst van het onderwijs, tieners die een eigen restaurant runnen, scholen die samenwerken met het bedrijfsleven om leerlingen met de meest geavanceerde apparatuur te laten werken, medewerkers die een dagje meelopen bij andere organisaties. Vanuit jouw expertise, het vertellen van verhalen, help jij onze scholen en ons bestuur om aan anderen te laten zien wat er bij ons allemaal gebeurt. En, waarom we doen wat we doen!

Je houdt je niet alleen bezig met het vastleggen van deze mooie verhalen. We willen jouw expertise ook gebruiken om andere onderwerpen op een aansprekende manier onder de aandacht te brengen. Denk aan onderwerpen als werkdruk, een besturingsfilosofie, de privacywet en integriteit. Jouw strategische (communicatie-)blik en ervaring met de kracht van storytelling komen dan goed van pas. Enerzijds sta je dus met je voeten in de klei, en anderzijds denk je strategisch mee. Een veelzijdige en uitdagende functie.

Er gebeurt zoveel, dat kun je nooit allemaal in je eentje in beeld brengen. Het geven van trainingen aan collega’s van de scholen zal daarom ook een onderdeel van je functie zijn.

Wat breng je mee?
 • Je bent een echte verhalenverteller, zowel in tekst als beeld
 • Je bent een snelle en creatieve denker, proactief en zelfstandig
 • Je kent alle ins en outs van sociale media
 • Je vindt het heerlijk om te pionieren en jouw eigen functie vorm te geven
 • Je hebt oog voor mooie verhalen, maar je bent ook in staat om minder aansprekende onderwerpen aansprekend te maken
 • Je bent een inspirator en weet te enthousiasmeren
 • Je hebt gevoel voor verschillende belangen en kunt daarin meebewegen
 • Je kunt analytisch denken en legt makkelijk verbindingen
 • Je hebt een kritische en scherpe blik
 • Je hebt HBO werk – en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding in de richting communicatie, journalistiek of marketing
 • Je houdt van hard werken, maar maakt ook graag plezier!

Wij bieden jou!
Een afwisselende baan binnen een klein team in een organisatie die volop in beweging is. Hierbij hoort een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals:
 • Een contract voor de duur van 1 jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan is een verlenging zeker bespreekbaar!
 • Je kunt aan de slag voor 0,8 FTE. Werkdagen en tijden bepalen we in overleg en thuiswerken is zeker mogelijk.
 • Je wordt ingeschaald in schaal 11. Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Jouw salaris bedraagt minimaal € 2.651,- en maximaal €4.878,- per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband) met daarbovenop 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 7,4%.
 • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
 • Vakantieverlof tijdens de schoolvakanties.
 • Een persoonlijk budget van 50 uur bij een fulltime dienstverband. Dit kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen via Coolblue en Bol.com etc.
 • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer van € 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met collega’s.
Over ons
Je wordt onderdeel van de communicatieafdeling van Quadraam. Onze communicatieafdeling is aan het groeien van een uitvoerende afdeling naar een team dat zowel de scholen als het college van bestuur en de functionele afdelingen zoals HR en Financiën meer ondersteunt met strategisch advies. Met jouw kennis en ervaring willen we de communicatieafdeling van Quadraam verder professionaliseren.

Quadraam is een Gelderse onderwijsgroep van 14 middelbare scholen in de regio Arnhem, de Liemers en de Overbetuwe. Iedere dag werken ruim 1.500 bevlogen professionals aan de toekomst van onze 13.000 leerlingen. Met een professionele organisatie en excellent werkgeverschap speelt Quadraam een vernieuwende rol en is zij een aansprekende maatschappelijke partner. Gezamenlijk geven we betekenis aan een veranderende nieuwe wereld. En hoewel onze scholen verschillend zijn, hebben wij wel een aantal gezamenlijke kenmerken. Zo vinden wij samenwerken belangrijk, maar ook plezier, teamspirit, open cultuur, ontwikkeling, vertrouwen en werken vanuit kansen. Onze docenten, medewerkers en MT- en directieleden krijgen bij ons volop ruimte en vertrouwen om hun vak op de beste manier vorm te geven.

Laten we kennismaken!
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag uiterlijk woensdag 5 februari 2020 jouw CV en een aansprekend verhaal over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken. Solliciteren kan via MeesterBaan maar mag ook per mail (m.blomjous@quadraam.nl). Kies de manier die bij jou past!

Heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met Marije Blomjous, directeur communicatie, m.blomjous@quadraam.nl, 06 54332999 (appen mag ook). Zijn wij na het zien van jouw verhaal en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 10 februari 2020. Het maken van een verhaal kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Dit zal dan gebeuren in de week van 17 februari 2020.

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Duiven

Postbus 7

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!